EMERGO Bouwnovatie – Innovatief nieuwbouw, renovatie & transformatie

Stroomversnelling Soesterberg, in uitvoering

Stroomversnelling Soesterberg, in uitvoering

EMERGO renoveert samen met BAM in totaal 109 woningen naar Nul op de Meter in Soesterberg. 

Na twee succesvolle pilotwoningen zijn wij in de uitvoeringsfase beland waarbij de montageploegen van EMERGO dagelijks bezig zijn om de jaren-60 woningen van hightech renovatiedaken te voorzien. In een cyclus van 12 dagen wordt een woning compleet gerenoveerd naar een Nul op de Meter woning!

Prefab kap met PV panelen in één dag


EMERGO levert en monteert nieuwe prefab kappen over de bestaande kapconstructie. Binnen één dag worden de oude pannen verwijderd en de nieuwe hoogwaardig geïsoleerde prefab dak-segmenten voorzien van dakramen en PV panelen aangebracht.
Deze kappen worden van te voren ingemeten, in de fabriek op maat gefabriceerd en volledig afgewerkt. Samen met slimme detaillering zorgt dit ervoor dat de kappen met nagenoeg geen afval en zo min mogelijk overlast voor de bewoners gemonteerd worden.


Stroomversnelling


Een van de uitdagingen is foutloos te bouwen want fouten maken kost geld. EMERGO wil in een zo kort mogelijke tijd voor zo laag mogelijke kosten bouwen, zonder fouten. Om fouten te voorkomen, worden onder andere alle woningen 3D ingemeten; de gevel, de daken, alles. Op die manier ken je de exacte maten en kunnen er dus precies op maat gemaakte producten worden aangeleverd.
Gedurende het project Stroomversnelling is EMERGO bezig zijn producten en processen verder te verbeteren. Zo worden onze middelen en details ontwikkeld, geëvalueerd en verbeterd voor onze dak-over-dak renovatie om snel en efficiënt daken voorzien van PV-panelen te monteren.

IMG_3268.JPG


EMERGO voor uw project


EMERGO is een teamspeler die graag betrokken is vanaf de conceptfase van elk project. Bij zowel Heerhugowaard als Soesterberg hebben we samen met de BAM de technische, economische en logistieke uitdagingen opgepakt. Het resultaat is een innovatief, hoogwaardig en kostenefficiënt product!

 

Meer nieuws